Behandelingen | Natascha Lubberding Zen Shiatsu, Amsterdam

Behandelingen

Shiatsu wordt gegeven over de kleding heen en vindt plaats op een futon (een katoenen mat) op de grond. Het is handig om soepele, katoenen kleding aan te trekken. 

Na een kort gesprek over eventuele klachten en symptomen behandel ik de meridianen die aandacht nodig hebben. Dit doe ik door zachte druk uit te oefenen met mijn handen, duimen, knieën en voeten en door middel van zachte strekkingen om gewrichten soepel te maken en ruimte te maken voor de Ki. Na de behandeling kan het handig zijn om wat meer water te drinken en rust  te nemen voor jezelf.

Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig om veranderingen in het lichaam te laten blijven: vaak is er sprake van patronen die al langer aanwezig zijn. Over het algemeen hebben klachten die al langer spelen, of die al meer terug te vinden zijn als fysieke en mentale klachten, meer behandelingen nodig dan acute klachten.

Vergoeding door zorgverzekering

Ik ben aangesloten bij de VBAG en de Vereniging Zen Shiatsu, waardoor behandelingen (deels) vergoed kunnen worden door de zorgverzekering. Daarvoor dien je wel aanvullend verzekerd te zijn. Check je polisvoorwaarden voor meer informatie. Een overzicht van geaccepteerde beroepsverenigingen per zorgverzekeraar vind je ook bij Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg. Je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts om in aanmerking te komen voor vergoeding.

Een behandeling duurt 60 minuten en kost €68,-.
Een behandeling voor kinderen tot 12 jaar kost €50,- en duurt ongeveer 45 minuten.

Afspraken die minimaal 2 werkdagen van tevoren worden geannuleerd worden niet in rekening gebracht.

Praktijk

Maria Austriastraat 117

1087 EK Amsterdam

Als je meer wilt weten over mij of over shiatsu, neem gerust contact op.

Routebeschrijving

Met de auto:
Vanaf de A10 neem je afslag S114 Zeeburg. Sla na de afslag rechtsaf richting IJburg. Je rijdt nu op de IJburglaan. Je rijdt eerst het Steigereiland op, en vervolgens het Haveneiland. Op het haveneiland neem je de afslag naar links bij het derde stoplicht: je gaat nu de Diemerparklaan in. Bij de kruizing met de Maria Austriastraat vind je mijn praktijk op nummer 117. Er is voldoende parkeerruimte. Denk aan het betaald parkeren!

Openbaar vervoer:
Vanaf Amsterdam Centraal neem je de IJtram 26. Uitstappen op halte Diemerparklaan. Loop linksaf de Diemerparklaan in tot aan de de Maria Austriastraat. Mijn praktijk zit aan de linkerkant op nummer 117. 


>

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8